9 de marzo de 2015

Concert de l'Escola de tabal, dolçaina i danses de Cullera

Per segon any consecutiu, hem tingut el plaer el plaer d’assistir a un concert organitzat per l’Escola Municipal de tabal, dolçaina i danses de Cullera a favor de l’economat de Càritas Cullera. 
 

Concert ens va deixar d’alló més satisfets a tots els assistents. L'any passat ja va quedar patent que tindre la sort d'assistir a un concert d'esta agrupació cullerense és tot un regal per als nostres sentits, per la qualitat indiscutible que aconseguixen, a mes a mes, hem de reconéixer-los la valuosa labor que estan fent de recuperació i foment de les nostres tradicions, eixes que conformen la nostra identitat com a poble. 
 
Però la naturalesa de l'acte del que parlem ens obliga a fixar-nos sobretot en les notables qualitats humanes de les persones que componen esta agrupació i que són les responsables que els impulsen, un any més a organitzar un esdeveniment d'este tipus, en el que l'esforç i treball requerit per a donar-li forma, el realitzen il·lusionats per pal·liar el patiment de tantes persones que estan passant per moments complicats, inclús de vegades dramàtics, i que podran beneficiar-se del que arreplegà allí.
 

Per tant es clar el motiu per el que avuí volem donar les gràcies en nom de Càritas i de l'Economat, péro sobre tot en nom del que no tenen veu, dels més vulnerables, dels nostres veïns que patixen desde fa molt els rigors de aquesta injusta crisis a l'Escola Municipal de tabal, dolçaina i danses de Cullera per la iniciativa d’organitzar aquest concert que ens va reunir de nou a tots el passat 27 de feber.

I com no, agraïr a Junta Local Fallera i al seu president en Francisco Llopis, i a totes les falles de Cullera en general, el recolzament donat a aquest projecte, posant a disposició de l'escola i de Càritas tota l'ajuda que hem necessitat per a portar endavant aquest concert. De part de Càritas,senzillament, gràcies. 
 
Però vuic apuntar que Càritas som tots, i que poc podríem fer nosaltres sense tots vosaltres.
 
No és la nostra caritat, si no la vostra, la vostra resposta sempre present, la que importa. La de cadascú de vosaltres que acudiu a cada crida solidària, la caritat de persones anònimes, la caritat de les associasions locals que tant col·laboren amb nossaltres.

La caritat de tantes i tantes iniciatives que els ciutadans de Cullera estan realitzant pels més desfavorits. I eixa actitud, la vostra actitud, mereix per a nosaltres, els voluntaris de Càritas un important sentiment de agraïment, aixins com tot el respecte i la mes sincera admiració.

Son temps difícils, una crisis tan llarga i terrible esta castigant sense discriminaciò i a la que tots estem exposats: amics, veïns o fins i tot la nostra familia o nostraltres mateixos. 
Es necessiten ara mes que mai, persones amb vocació d’ajuda, de una manera seria i casi podriem dir, urgent.
Tots som membres d’una mateixa familia humana i hem de preguntar-mos qué estem fent per els nostres gèrmans més débils.

 
En nom de tots ells i del voluntaris de Càritas, moltes gràcies  i  
¡bones Falles!