23 de mayo de 2018

La nit en què Super Star va brillar de nou. Paraules d'agraïment


És per a mi un plaer, expressar en nom de Càritas Cullera el nostre més profund agraïment, en primer lloc, a En Julio Martí i al seu equip de producció per què de nou, ens han fet emocionar amb una creació que només pot néixer d’una ment brillant i artista com la seua, Senyor Julio. Cap dubte hi ha del fet que té vosté un do, i aquesta afirmació ve avalada pel fet, de què vosté és la força que, una vegada més ha impulsat, un treball i esforç com és el necessari per a dur endavant uns espectacles de semblant qualitat i envergadura. I fer-ho, treballar tots vostés amb l’únic objectiu de què persones, a les que ni tan sols coneixen, milloren les seues dures condicions de vida, veritablement, us definix i us honra.
 
Tots nosaltres ja hem viscut un acte semblant. Fa ja tres anys, vostés van fer història al nostre poble per varius motius: per ser la primera vegà que es representava un musical a l’església de Sants Joans, o millor dit, a qualsevol església de Cullera, també per l'altíssima qualitat d'aquelles representacions, o per aconseguir que tot el teixit social del poble s’unira treballant amb un mateix sentiment i una mateixa il·lusió, però sobretot, vull destacar el motiu impulsor de tots aquests fets: donar els diners recaptats a Càritas per a dur a terme condicionaments de llars de Cullera que presentaven carències greus. Formidable ¿veritat?

I això va fer Càritas. Els 17.580.56 € rebuts aquell 6 de novembre de 2015 en un acte molt semblant al que hui ens reunix, es van invertir a rehabilitar o millorar 5 cases del nostre poble, que no oblidem, són cinc famílies amb els seus membres que milloraren significativament les seues condicions de vida gràcies a la iniciativa i al treball de tots vostés. I a més, es va contribuir a millorar l’activitat econòmica local, de manera discreta pot ser, però benvinguda en uns temps molt difícils per als treballadors de la construcció.

I ara de nou, ens veiem en semblants benvingudes circumstàncies. Per tant em permetran que els diga un gran Moltes Gràcies! En Julio, a vosté com a director i impulsor reincident, a tots els actors i a les actrius que heu dedicat tantes i tantes hores, moltes vegades a costes del vostre descans, o el vostre temps lliure, però sempre amb un somriure, i que vos heu impregnat dels personatges que vau interpretar d'una forma magistral, com sempre feu.

Al voltant de les 60 empreses col·laboradores, que gràcies a les seues aportacions han fet possible que tots i cadascun dels detalls i aspectes necessaris per al bon desenvolupament del musical estigueren presents. Als tècnics, que cada u, des del seu lloc, han fet una feina impecable. Als membres de les entitats pertanyent a l’entramat social local, de les associacions, que heu aportat tant, i sempre amb la vostra inestimable disponibilitat i entrega. Ni tampoc vull deixar d’agrair a totes les persones que van comprar una entrada per a assistir a cada una de les representacions que es varen fer.

Moltíssimes Gràcies a tots!, per confirmar-nos l'esperança en què un món millor i més just és possible. Persones com vosaltres ens animeu als voluntaris de Càritas a seguir treballant més i millor i en més forces si cap del que ja anàvem fent-ho.

Personalment, vos felicite: pel que heu fet, si; però per damunt de tot, per com heu demostrat ser. Vos invite a no deixar mai de mirar d'enfront de la necessitat dels més desafavorits, puix que al cap i a la fi, són els nostres companys de travessia, i mirar-los ens fa més humans i ens recorda que tots som fills d’un mateix Déu.

Diu el lema de la campanya institucional de Càritas per a aquest any, “el teu compromís millora el món”, pues bé, jo vos dic, el vostre compromís, ha millorat el món de molts dels nostres veïns, el món més proper que tenim. Imagineu per un moment que la meua veu és la seua, que hui són ells els que vos diuen Gràcies!
Bona nit a tots.